Kosten

De kosten van de rijopleidingen bij Rijbewijspoint Nederland

Welke rijopleiding is het meest geschikt en past het beste bij mij? Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen en hoeveel rijlessen heb ik nodig? Wat gaan de totale kosten bedragen? Wanneer kan ik snel afrijden voor mijn rijexamen?

Op al deze vragen wordt tijdens en na afloop van de rijtest antwoord gegeven. Tijdens de vrijblijvende rijtest wordt gekeken hoe je feeling en aanleg is voor het rijden, wat je rijtechnisch al beheerst, wat je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn.

Kostenoverzicht

Overige prijzen op aanvraag.

Mede door de kennis van Rijbewijspoint en ruim twintig jaar ervaring in het verzorgen van rijopleidingen, zijn we ervan overtuigd dat we maatwerk en een goede service kunnen aanbieden tegen een voordelige prijs. Lees verder over de rijopleiding die je wilt volgen en maak eventueel gebruik van onze mogelijkheid om de cursus gespreid te betalen. Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest naar keuze, dan zorgt Rijbewijspoint Nederland ervoor dat je snel je rijbewijs zult halen.

Wanneer je door Rijbewijspoint Nederland gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel me nu button of vul het aanmeldformulier in.

Rijbewijspoint achtergrond