Motor rijbewijs

In 4 stappen snel naar je motor rijbewijs!

Nooit meer in de vervelende file staan! Geniet van het enorme gevoel van vrijheid dat je krijgt met het halen van je motor rijbewijs. Motorrijden geeft je mega energie en is wellicht de leukste manier om je in het verkeer te verplaatsen en geeft je het ultieme vrijheidsgevoel!`

Heb je plannen om versneld je motorrijbewijs te halen? En wil je het liefste ook nog de eerste keer hiervoor slagen? Dan ben je bij Rijbewijspoint Nederland op het goede adres!

1e stap

Rijbewijspoint Nederland is een goede motorrijschool die werkt met maatwerk en vooraf duidelijkheid biedt. Na het verstrekken van aanvullende informatie en nadat al je vragen zijn beantwoordt zal er een rijtest van 2 uur met je worden afgesproken. De kosten van de rijtest bedragen € 85,- en is vrijblijvend. Voor deze rijtest te kunnen volgen dien je in het bezit te zijn van je B rijbewijs of een geldig theorie certificaat.

2e stap

Ons streven is dat je niet teveel motor rijlessen nodig hebt. Daarom kijkt je vaste rij-instructeur tijdens de rijtest hoe je feeling en technische aanleg is voor het motor rijden, wat je leersnelheid is en hoeveel rijlessen er nodig zijn om de eerste keer te kunnen slagen voor je motor rijbewijs.

3e stap

Je weet bij Rijbewijspoint Nederland altijd na de rijtest waar je aan toe bent, wat de kosten van de complete motor opleiding gaan bedragen en wanneer je het motor rijbewijs kan halen. Afhankelijk van jouw rijervaring kun je een complete rijopleiding met de rijexamens AVB en AVD al volgen vanaf € 845,- die je eventueel per bank of contant kunt voldoen. Naar wens kan er een examengarantie worden bijgekocht tegen een beperkte meerprijs van € 100,-

Na de rijtest kan je zelf kiezen voor een spoedcursus waar de motorlessen worden verdeeld over een aantal weken of kun je kiezen voor een rijleskamp waarbij je het motorrijbewijs kunt halen in 1 week. Voor meer informatie; lees de spoedopleiding motorrijbewijs of rijbewijskamp motor.

4e stap

De motoropleiding krijg je volgens een effecient lesplan. Je leert met zo weinig mogelijk motor rijlessen snel alle vaardigheden die op de rijexamens van je worden verwacht. Afhankelijk van je wensen worden de rijexamens na afloop van de rijtest al voor je gereserveerd. Voor het spannendste gedeelte van de rijopleiding, de examens AVB en AVD, geven we je de garantie dat je heel goed bent voorbereid. Ons streven is dat je voor elk examen maar een keer hoeft kennis te maken met de examinator van het CBR en met trots de eerste keer voor het motor rijbewijs slaagt.

Motor rijbewijs rijopleidingen

Voor meer informatie: lees de motor rijbewijs FAQ of Meld je nu aan voor de vrijblijvende motor rijbewijs rijtest. Wanneer je door Rijbewijspoint gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

Rijbewijspoint achtergrond