Motor rijopleiding

Motor rijlessen volgens een efficiŽnt lesplan!

Bij Rijbewijspoint Nederland kun je ook naast onze spoedopleiding voor de motor rijlessen ook kiezen voor een reguliere rijopleiding. Het komt er op neer dat je in de gelegenheid word gesteld dat je losse motor rijles kunt nemen en per rijles aan de rij-instructeur kunt betalen. Wij adviseren je echter de rijlessen in pakketvorm te nemen omdat je dan ook gebruik kunt maken van alle extraís die Rijbewijspoint je kan bieden. Deze extraís zijn de gratis theorie online cursus en de eventuele examengarantie.

Al onze rijopleidingen starten met een vrijblijvende rijtest van 2 uur. De kosten van deze rijtest bedragen Ä 85,- Bij deze rijtest maak je kennis met de vaste rij-instructeur, hij zal kijken hoe je feeling en aanleg is voor het motor rijden, wat je rijtechnisch al beheerst, wat je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn. Na afloop zal je instructeur je een indicatie geven hoeveel rijlessen je nodig hebt.

Rijbewijspoint Nederland streeft ernaar dat je de eerste keer slaagt voor je rijbewijs. De motoropleiding krijg je volgens een efficiŽnt lesplan. Je leert met zo weinig mogelijk motor rijlessen snel alle vaardigheden die van je op de examens AVB en AVD worden verwacht. Voor dit spannendste gedeelte van de gehele rijopleiding geven we je dan ook de garantie dat je heel goed bent voorbereid!

De reguliere rijopleiding kan plaatsvinden van maandag t/m vrijdag van 08.00 -22.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur t/m 18.00 uur. Alle extra's die Rijbewijspoint Nederland biedt zoals de online theoriecursus en de praktijk rijexamens AVB en AVD kunnen worden ingepland naar eigen voorkeur.

De kosten van een losse rijles bedragen Ä 46,50 De kosten van de complete en zeer uitgebreide theorie online cursus met ruim 1.000 CBR examenvragen bedragen Ä 59,- en is gratis te ontvangen bij het nemen van een lespakket.

Voor meer informatie: lees de motor rijbewijs FAQ of Meld je nu aan voor de vrijblijvende motor rijbewijs rijtest. Wanneer je door Rijbewijspoint gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

Rijbewijspoint achtergrond