De rijtest

Test je rijvaardigheid met de vrijblijvende rijtest!

Welke rijopleiding is het meest geschikt en past het beste bij mij? Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen en hoeveel rijlessen heb ik nodig? Wat gaan de totale kosten bedragen? Wanneer kan ik snel afrijden voor mijn rijexamen?

Op al deze vragen wordt tijdens en na afloop van de rijtest antwoord gegeven. Tijdens de vrijblijvende rijtest wordt gekeken hoe je feeling en aanleg is voor het rijden, wat je rijtechnisch al beheerst, wat je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn.

Het voordeel van de rijtest is dat je snel weet hoeveel rijlessen je nodig hebt en wat de kosten van de rijopleiding gaat bedragen. Als je een versnelde rijopleiding wenst te volgen word het rijexamen direct voor je gereserveerd en weet je vooraf hoelang de spoedcursus rijlessen gaat duren. Je weet dus direct waar je aan toe bent en worden al je vragen verder beantwoord.

Het komt er op neer dat wij je een opleiding op maat bieden, en dat scheelt je veel tijd en geld! Optimaal, voor jou persoonlijk samengesteld en voorzien van een gratis theorie online cursus en met gratis oefen theorie examens. Op deze manier kan je eventueel versneld afrijden en goedkoop je rijbewijs halen.

Kosten

Aanmelden rijtest

Rijbewijspoint achtergrond