Auto rijbewijs

In 4 stappen snel naar je auto rijbewijs!

De auto is veruit het populairste vervoermiddel. Dat is ook niet zo gek, want met de auto kom je snel op de plaats van bestemming. Je kunt vertrekken wanneer je wilt, bent onafhankelijk en kunt doen en laten wat je wilt. Of je de auto gebruikt voor ontspanning of voor je werk, van het auto rijbewijs heb je het hele leven plezier.

Daarnaast is het wel natuurlijk de bedoeling dat je het rijbewijs in 1 keer haalt. Dat kan met een goede begeleiding van een gespecialiseerde rijschool waardoor je veel geld en tijd bespaart en een leven lang veilig kunt rijden.

1e stap

Rijbewijspoint Nederland is een van de weinige rijscholen die werkt met maatwerk en vooraf duidelijkheid biedt. Na het verstrekken van aanvullende informatie en nadat al je wensen en vragen zijn beantwoordt zal er een rijtest met je worden afgesproken. De rijtest krijg je van een rij-instructeur bij jou in de buurt en die het beste bij je past en waarbij je je op je gemak voelt.

2e stap

Ons streven is dat je niet teveel rijlessen nodig hebt. Daarom kijkt je vaste rij-instructeur tijdens de rijtest hoe je feeling en je technische aanleg is voor het auto rijden, en hoe snel je het auto rijbewijs kunt gaan halen. Hij zal kijken hoeveel auto rijlessen je nodig hebt om in één keer voor je rijbewijs te kunnen slagen. Voor deze rijtest heb je geen theorie certificaat nodig.

3e stap

Na afloop van je eerste rijles wordt meteen de uitslag van de rijtest met je besproken. Er word een lespakket op maat voor je samengesteld welke bij je past en afgestemd word op je mogelijkheden.

Je kunt vervolgens kiezen uit een reguliere rijopleiding over enkele maanden, een spoedcursus rijbewijs van 2 – 8 weken of een rijleskamp waar je reeds de mogelijkheid hebt om het rijbewijs via een spoedopleiding in 10 dagen te halen!

Je weet bij Rijbewijspoint Nederland dus altijd na de rijtest waar je aan toe bent, wat de kosten van de totale rijopleiding gaan bedragen en wanneer je het rijbewijs kan halen. Afhankelijk van jouw rijervaring kun je een complete rijopleiding inclusief gratis theorie online cursus en rijexamen met onbeperkte examengarantie al volgen vanaf € 675,- die je eventueel in termijnen per bank of contant kunt voldoen.

4e stap

De Rijbewijspoint rijopleiding krijg je volgens een efficiënt lesplan. Dit houdt in dat je samen met de rij-instructeur de rijlessen kunt vooruit plannen met aansluitend het praktijk examen. Het rijexamen wordt dus vroegtijdig of vooraf voor jouw gereserveerd. Op deze manier kun je dus het best een versnelde rijopleiding volgen. Hierdoor leer je met minder rijlessen alle vaardigheden die op het rijexamen van jou worden verwacht en ben je optimaal voorbereid.

Als je buiten de examenregio woont, adviseren wij je om vanaf een centraal punt te vertrekken en te eindigen. Hierdoor voorkom je dat je 25% van je lestijd onnodig verloren gaat, waarmee je al snel vele euro’s kunt besparen.

Ons streven is dat je de eerste keer slaagt voor je auto rijbewijs. Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je na aanvang van de rijopleiding in een jaar tijd gebruik maken van onze onbeperkte examengarantie. Wij betalen voor jouw de herexamens zodat je zelf honderden euro's kunt besparen en extra ruimte over hebt om de geadviseerde rijlessen te nemen.

Auto rijbewijs rijopleidingen

Voor meer informatie: lees de auto rijbewijs FAQ of Meld je nu aan voor de vrijblijvende auto rijbewijs rijtest. Wanneer je door Rijbewijspoint gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

Rijbewijspoint achtergrond