Rijbewijs personenauto

Auto rijlessen volgens een efficiënt lesplan!

Bij Rijbewijspoint Nederland kun je ook naast onze spoedopleiding rijlessen en rijleskamp ook kiezen voor een reguliere rijopleiding. Het komt er op neer dat je in de gelegenheid word gesteld dat je losse rijlessen kunt nemen en per rijles aan de rij-instructeur kunt betalen. Wij adviseren je echter de rijlessen in pakketvorm te nemen omdat je dan ook gebruik kunt maken van alle extra’s die Rijbewijspoint je kan bieden. Deze extra’s zijn de gratis theorie online cursus en de onbeperkte examengarantie.

Al onze rijopleidingen starten met een vrijblijvende rijtest van 1,5 uur. De kosten van deze rijtest bedragen € 65,- Bij deze rijtest maak je kennis met de vaste rij-instructeur, hij zal kijken hoe je feeling en aanleg is voor het auto rijden, wat je rijtechnisch al beheerst, wat je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn.

De reguliere rijopleiding kan plaatsvinden van maandag t/m vrijdag van 08.00 -22.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur t/m 18.00 uur. Alle extra's die Rijbewijspoint Nederland biedt zoals de online theoriecursus, Tussentijdse Toets en het praktijk rijexamen kunnen worden ingepland naar eigen voorkeur.

De kosten van een losse rijles bedragen € 37,50. De kosten van de complete en zeer uitgebreide theorie online cursus met ruim 1.000 CBR examenvragen bedragen € 59,- en is gratis te ontvangen bij het nemen van een lespakket.

Voor meer informatie: lees de auto rijbewijs FAQ of Meld je nu aan voor de vrijblijvende auto rijbewijs rijtest. Wanneer je door Rijbewijspoint gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

Rijbewijspoint achtergrond